Vatisa

Att sätta det roliga tillbaka i kön

Även i den bästa relationen, kan kön bli matt efter ett antal år. Med lite fantasi kan du återuppväcka gnistan.

. Vara äventyrlig Kanske har du aldrig haft sex på köksgolvet eller i en avskild plats i skogen, nu kan vara dags att prova det. Eller försöka utforska erotiska böcker och filmer. Även bara känslan av snusk du får från att kolla in en X-rated film på den lokala videobutiken kan göra att du känner dig sprallig.

Vara sensuell. Skapa en miljö för älskog som tilltalar alla fem sinnen. Koncentrera dig på känslan av svala lakan mot huden, i takt med en jazz melodi, doften av blommor runt i rummet, den mjuka fokus för levande ljus, och smaken av mogen, saftig frukt. Använd detta ökad sensuell medvetenhet när man älskar till din partner.

Vara lekfull. Låt kärlek anteckningar i din partners ficka för honom eller henne att hitta senare. Ta ett bubbelbad tillsammans - den varma mysiga känslan du har när du kommer ut ur badkaret är en stor bly-in till sex. Kittla. Skratta.

Var kreativ. Utöka din sexuella repertoar och variera dina skript. Till exempel, om du är van vid att ha sex på lördag kväll, väljer söndag morgon i stället. Experimentera med nya tjänster och aktiviteter. Försök sexleksaker och sexiga underkläder om du aldrig förr.

Vara romantisk. Läs poesi till varandra under ett träd på en sluttning. Överraska varandra med blommor när det inte är ett speciellt tillfälle. Planera en dag när allt du gör är att ligga i sängen, prata och vara intim.

Det viktigaste verktyget du har till ditt förfogande är din inställning till sexualitet. Beväpnad med bra information och en positiv inställning, bör du kunna njuta av ett hälsosamt sexliv under många år framöver.