Vatisa

Droger och kompletterar

Bläddra:

Läkemedel och behandlingar

Loratadin för allergier

Loratadin (LOR PÅ en deen) är ett antihistamin. Det bidrar till att lindra nysningar, rinnande näsa och kliande, rinnande ögon. Detta läkemedel används för att behandla symtomen vid inomhus och utomhus allergier. Det används också för att behandla kliande hudutslag och nässelfeber.

Generic: Loratadin oral tablett, Allergi Loratadin 10mg Tablett, allergi lättnad 10mg Tablet, Claritin 10 mg tablett, Claritin... Mer

Hur man använder Allergi Mediciner Klokt

Adrenalin: Akutvård för svåra allergiska reaktioner

Metoprolol för högt blodtryck

Metoprolol (me TOE ProE lole) är en betablockerare. Betablockerare minskar belastningen på hjärtat och hjälpa den att slå mer regelbundet. Detta läkemedel används för att behandla högt blodtryck och för att förhindra bröstsmärtor. Det används också efter en hjärtinfarkt.

Generic: metoprololsuccinat oral tablett, förlängd frisättning, metoprololsuccinatprodukt 100mg Förlängd frisättning, Metoprolol... Mer

Blodtryck mediciner

Med blodtrycksmedicin

Receptbelagda läkemedel säkerhet

Apotekare göra mycket mer än räkna tabletter och hälla vätskor. Deras främsta uppgift är att fokusera på de mediciner du tar och de effekter de har på dig.

Teaming upp med din Apotekare

Medicinering Villkor du behöver veta

Att lära sig att hantera flera Mediciner

Övervakning Mediciner

Kompletterande / alternativ medicin

Läkare rekommenderar ofta, eller patienter kan begära, icke-konventionella behandlingar för att komplettera eller fylla i en behandlingsplan.

Mediciner mot schizofreni

Med underhålls medicin för att kontrollera symtomen och förhindra återfall är viktigt för människor som lever med de störande symptom på schizofreni.

Vad man kan förvänta från antipsykotiska läkemedel

Schizofreni Behandling Grunderna

Långverkande (Depot) Injektioner

Psoriasis behandling Information

Kortikosteroider är några av de äldsta och mest effektiva behandlingar för hudsjukdomar. Calcipotriene, en tillverkad form av D-vitamin som fungerar bäst för psoriasis på kroppen men inte i ansiktet eller i underlivet. Vitamin A, eller retinoider, i gel-och krämform kan användas ensam eller tillsammans med en steroid.

Krämer, geler och salvor

Ljusterapi för Psoriasis Patches

D-vitaminbrist

Obehandlad D-vitaminbrist kan leda till allvarliga komplikationer, såsom frakturer och ben missbildningar. D-vitaminbrist har också kopplats till en rad allvarliga sjukdomar. mer

Symtom på D-vitaminbrist

Orsaker till D-vitaminbrist

Behandling av D-vitaminbrist

Spara pengar med generiska läkemedel

Receptbelagda läkemedel är en av de snabbast växande områdena i USA: s hälso-och sjukvårdskostnader. Att byta till generiska läkemedel kan hjälpa till att sänka kostnader.

Generic Drug Facts

Generiska läkemedel Möt Höga FDA

Generiska läkemedel för att sänka kolesterol

Generiska läkemedel för behandling av värmevallningar